Kurt Russell i Goldie Hawn: 34 godine u ljubavi

Piše: Redakcija

Iako su se upoznali još 1968. godine na setu filma ‘The One and Only, Genuine, Original Family Band’, Kurt Russell i Goldie Hawn vezu su započeli nakon što je ih sudbina opet spojila 1983. kad su skupa radili na filmu ‘Swing Shift’. I od tada se ne odvajaju. A da su zbilja par kakvom svatko teži, pokazuju i njihove najnovije zajedničke fotografije s odmora u Aspenu. Dobro ugrijani u zimske kapute, šetali su gradom, a Kurt svoju Goldie nije ispuštao iz ruku.

Profimedia

U intervjuima uglavnom ističu kako je za dugovječnost njihove ljubavi zaslužan odnos pun povjerenja, ljubavi i pažnje.

Profimedia

 Ako dvoje ljudi želi da njihova veza bude uspješna, ona će to i biti. Ako samo jedan posustane, brod tone. Ne znam je li to težak posao, ali jedino što želim je sretna i zdrava obitelj. Ponosna sam što to imam nakon godina lutanja. Kurt je divan i obožavam biti s njim. Zajedno smo napravili puno dobrog i lijepog i još ćemo – zaključila je Goldie jednom prilikom.

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti