Džejla Glavović- Očuz : Naša “Malena” ljepša od Monice Belluci

Piše: Redakcija

Za Džejlu Glavović-Očuz posljednji mjeseci su izuzetno naporni, ali i uspješni. Posao kojim se bavi diktira stalno kretanje, a mlada mama željela bi da što više vremena provede sa sinom Omarom i suprugom Mahirom. Džejlina karijera nikad nije bila blistavija.
Jednostavno i lagano prelazi iz kampanje u kampanju, nasmijana i zadovoljna, uz povjerenje matičnoj agenciji “Major”. Kaže da je sretnija nego ikad…

– Jedina razlika u načinu na koji sam ranije radila i sad je što sad sve poslove dobivam direktnim bookingom. Jednostavno, odlazim na već ugovorena snimanja bez castinga. Tako je sve puno brže, jednostavnije i efikasnije, a snimanja traju samo dva-tri dana, priča nam Džejla.

Posljednji u nizu bio je modni show za kuću “Bally”, koji je održan u Beču, a nešto ranije Džejla je snimila kampanju za kuću “Fend Fashion” u Münchenu.

Ostatak teksta možete pročitati u print izdanju Magazina AZRA ( broj 867)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti