Majka Sylvestera Stallonea ima 96 godina i živi život punim plućima

Piše: Redakcija

Za glumca Sylvestera Stalloena malo ko ne zna. Naime, one se proslavio u mnogim ostavrenjima filmske produkcije i stekao svjetsku slavu. Ipak, svo vrijeme na putu borbe kroz život ga je bodrila njegova majka Jackie koja je od samog početka uvijek bila uz njega.

Jackie Stallone sada ima 96 godina i bavi se astrologijom iz hobija. No, ono što je za nju karakteristično je da je željela  da uspori starenje pa je svojevremeno išla na desetine plastičnih operacija i tretmana kako bi ostala mlađa i ljepša. No, godine u kombinaciji sa plastičnom hirurgijom su učinile svoje.

Ona se tokom mlađih dana aktivno bavila plesom i različitim formama igre, a bila je čak i promoter u rvanju. Pogledajte kako majka jednog od najpoznatijih glumaca danas izgleda.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti