Rosamund Pike: Glumica konačno sretna u ljubavi

Piše: Redakcija

Mlada glumica Rosamund Pike proslavila se nakon uloge u filmu “Gone girl”, nekon čega se  glas o njenom talentu proširio širom svijeta. Iako ima nježno i nevino lice te krhku liniju, Rosamund je prava snažna žena. Ipak, njen privatni život krije jednu nesreću, a to su brojni ljubavni krahovi. Zbog toga je svojevremeno nosila titulu “najbaksuznije žene u Hollywoodu”.

Njena prva ljubav bio je glumac Simon Woods. Par se upoznao i zaljubio dok su studirali englesku književnost, a nerazdvojni su bili dvije godine. Tada je Simon počeo dovoditi u pitanje svoju seksualnost. Ubrzo se zaljubio u muškarca s kojim se, nedugo nakon prekida s Rosamund i vjenčao.

Njena druga velika ljubav je reditelj Joe Wright. Par je u vezi bio četiri godine i nije bilo iznenađenje kada su 2008. godine objavili da su zaručeni. Budući da je Rosamund bez njegovog znanja gostima pozvala pozivnice za vjenčanje, Wright je ostavio glumicu i dvije godine nakon prekida oženio se prostitutkom.

Poslije debakla s dvojicom muškaraca, Rosamund je sada u vezi s bivšim heroinskim ovisnikom i poduzetnikom Robijem Uniackeom. On je stariji od glumice  18 godina, iza sebe ima dva braka i četvero djece. Rosamund i Robie imaju dva sina. Njeni prijatelji su se na početku veze bojali kako će s njim glumica pasti u emotivni užas jer je imao reputaciju ženskaroša. Robijeva prošlost nije smetala Rosamund koja ga je opisivala kao “najinteresantniju osobu koju je upoznala”. Par je skupa više od osam godina i čini se da je Rosamund napokon sretna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti