Katherine Kate Fischer: Imala je slavu i novac, a završila u skloništu za beskućnike

Piše: Redakcija

Katherine Kate Fischer bivši je model i glumica čija je karijera u manekenskim vodama počela kada je imala 13 godina i već sa 16 godina imala je uspješnu karijeru modela.

Zaredale su se naslovnice modnih časopisa te je u rodnoj Australiji i osvanula je na naslovnici časopisa  “Vogue”, “GQ”, “Elle” i mnogih drugih. Sve joj je početkom  90-ih išlo uzlaznom putanjom i dobila je i ulogu u filmu “Sirens”, a činilo se da i u privatnom životu ima sreće. Bila je u braku  s bogatašem Jamesom Packerom od kojeg se razišla nakon pet godina i odselila u Los Angeles gdje je sve krenulo nizbrdo. Naime, u u tom trenutku je imala slavu i novac od razvoda i počela je živjeti razuzdano i za čas se našla na dnu. Slava koju je imala u Australiji nije joj se dogodila i u Americi, a novac koji je imala dala je novom dečku koji joj je na kraju sve ukrao i pobjegao.

Tada je odlučila vratiti se u Australiju ali ni ondje joj  nije bilo ništa bolje. Bila je bez novaca i jedina opcija je bila da živi s mamom, ali kako nisu bile u dobrim odnosima završila je u skloništu za beskućnike. U međuvremenu je promijenila ime i sada se zove T’ziporah Malkah, ima novog dečka i situacija joj se malo popravila, ali fizički se sasvim promijenila i teško bi bilo tko sada u njoj prepoznao lice s naslovnica modnih časopisa.

Prosudite sami.

View this post on Instagram

Ye Olde Goody Timesy-ee-ee

A post shared by Tziporah Malkah (@teezee613) on

https://www.instagram.com/p/Bc_OF1KhFRW/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti