Jennie Garth: Glumica za samo četiri mjeseca ponovo postala mršavica

Piše: Redakcija

Jennie Garth  je u tinejdžerskoj seriji “Beverly Hills” igrala Kelly Taylor, zgodnu plavušu u koju su svi bili zaljubljeni. Nakon toga, više nije ostvarila značajniju ulogu, ali je pažnju javnosti  nedavno privukla zbog činjenice da se udebljala do neprepoznatljivosti. Naime, paparazzi su je prije samo četiri mjeseca uslikali  u zapuštenom izdanju, a i sama je priznala kako ima problema s kilogramima.

– Postala sam lijena i preskakala sam treninge – govorila je tada, a sudeći prema novim fotografijama Jennie se opet vratila u formu.

Naime, snimljena je dok je nakon treninga izlazila iz teretane. Na fotografijama izgleda vidno mršavije, ali i svježije.

Jennie se prije četiri godine  razvela od Petera Facinellija  pa se 2015. godine udala za Davea Abramsa. S Facinellijem ima tri kćeri – Lolu, Fionu  i Lucu .

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti