Rihannin rođak ubijen nekoliko sati nakon što su zajedno proveli Božić

Piše: Redakcija

Rođak poznate pjevačice Rihanne, ubijen je na Barbadosu samo nekoliko sati nakon što je s njom proveo Božić.

Dvadesetjednogodišnji Tavon Kaiseen Alleyne upucan je s više hitaca, a napadač je zatim pobjegao, prenijeli su tamošnji mediji.

Tavon je hitno prevezen u bolnicu privatnim vozilom, ali je podlegao povredama.

Pogledajte fotografije koje je postavila Rihanna na svoj Instagram profil:

Pjevačica je potpuno slomljena objavila više fotografija nje i Tavona, pored kojih je navela da je s njim provela praznik.

“RIP rođače… ne mogu vjerovati da sam te još prošle noći držala u rukama. Nikada nisam mislila da će to biti posljednji put da osjetim toplinu tvoga tijela. Voljeću te zauvijek, čovječe”, napisala je Rihanna.

Rihanna je pozvala i na prestanak nasilja.

Ranije ovog mjeseca, policija Barbadosa je objavila da se značajno povećao broj krivičnih dijela s upotrebom vatrenog oružja, u odnosu na 2016. godinu.

Od 28 ubistava koja su se ove godine dogodila, 22 je izvršeno iz vatrenog oružja. Rihanna je kasnije dodala i memorijalni panel na svom instagram profilu, s crnom pozadinom, prenosi Daily Mail.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti