Lepa Brena: Rasplakala publiku na promociji!

Piše: Redakcija

Lepa Brena večeras je pretpremijerno za medije i saradnike predstavila film “Lepa Brena godine Slatkog Greha” kao i spot za pjesmu sa novog albuma “Boliš i ne prolaziš” koju autorski potpisuju Dragan Brajević Braja, Filip Živojinović i Dejan Abadić, a koju je režijski uobličio Haris Dubica.

Sam dokumentarni film je izazvao salve emocija među prisutnima,  a vidjeli smo da su mnogi i zaplakali. Film obuhvata period između 1982-1991. godine kada su Brena i njen bend žarili i palili širom svijeta sa po dva nastupa dnevno.
Ono što je zanimljivo, jeste da Brena ovim filmom najavljuje turneju i novi album pod nazivom “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?” a svojim stilskim izrazom kreativno dokazuje da je njen rad s godinama kao vino – sve bolji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti