Jennifer Aniston želi spasiti brak: Glumica praznike provodi sa suprugom

Piše: Redakcija

Jennifer Aniston i njen suprug Justin Theroux  već nekoliko mjeseci ne žive zajedno, ali se čini da se trude obnoviti romansu.

– Jako se vole i vrijeme koje provedu skupa uvijek im prođe u smijehu i veselju – povjerili su novinarima glumicini prijatelji.

Osnovni problem ovog para je bio, kako pišu strani mediji, to što Jennifer živi u Los Angelesu, dok scenarist najviše vremena provodi u New Yorku.

– Istina je ona preferira L.A., a on više voli New York. Međutim, oboje su to znali od početka njihove veze i tada su još zaključili kako to nije problem – otkriva izvor.

No, uprkos nagađanju o razvodu par, izgleda, ne misli da je njihovoj vezi došao kraj. Te tako Novu godinu planiraju dočekati zajedno i to u društvu prijatelja u popularnom meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti