Gene Simmons: Frontmen grupe Kiss tvrdi da se nikada nije odao porocima

Piše: Redakcija

Frontmen legendarne metal grupe Kiss, Gene Simmons, otkrio je kako se nikad u životu nije napio niti koristio drogu. Pjevač kaže da mu nije jasno zašto ljudi to rade.

– Ne volim ukus alkohola, ne volim cigarete, ne volim droge. Kad mi nauka dokaže da ću biti pametniji ili zaraditi više novca zbog toga, prvi ću to raditi. Ako previše piješ, povratit ćeš po cipelama svoje djevojke. Ne razumijem zašto bi to iko želio –  rekao je Simmons.

On zbog zdravog načina života, koji i nije baš karakterističan za rock zvijezde, još uvijek ima svoju prirodnu kosu, koju farba u crno.

– Malo sam je uništio od toliko laka za kosu i u posljednje je vrijeme počela opadati, ali ponosan sam jer je još mogu nositi dugu – kaže roker i dodaje kako često razmišlja o smrti, ali to ne znači da želi ići u penziju.

Važno mu je, dodaje, da ostane aktivan. Ono što jest karakteristično za rock zvijezde je egocentričnost, a nje se Simmons ne stidi.

– Obožavam zvuk vlastitog glasa. Potpuno sam fasciniran samim sobom. Ako to ne mislite, pravite se sve dok u to ne povjerujete. Ako se sviđaš samome sebi to je najseksi stvar na svijetu – zaključio je Gene.

Pročitajte još