Jennifer Lopez i Kim Kardashian: Najljepši selfie u 2017. godini

Piše: Redakcija

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez i njen dečko, bejzbol igrač Alex Rodriguez organiziralu  su 27. decemba žurku u svom domu na Bel Airu. Među, blizu 100 zvanica, koje je par pozvao na veče “meksičke kuhinje”, našao se i dio članica Kardashian porodice, Kim, Kourtney i Kris Jenner.

Kako “običaj” nalaže Kim je ovo veče ovjekovječila video snimkom ženske ekipe, na kome uz domaćicu večeri i pomenute tri ljepotice vidimo i Jenniferinu mamu  Guadalupe.

Latino diva dočekala je goste u svjetlucavom “Gucci” kombinezonu, dok je njena drugarica, reality zvijezda nosila crni komplet i upadljivu pink bundicu.

–  Ko još može da organizuje meksičko veče u ovom outfit-u? – napisala je Kim ispod snimka na kojem se vidi Jennifer.

S druge strane pjevačica se pohvalila selfiem koji je napravila s poznatom starletom.

– Kada Kim dođe uvijek moramo da napravimo selfie – napisala je ona.

Međutim, mišljenje fanova je podijeljeno. Jedni  nisu oduševljeni fotografijama koje su njih dvije objavljivale na društvenim mrežama zato što su, kako kažu, toliko obrađene da su se zapitali šta im se dogodilo. Drugi su opet oduševljeni.

Prosudite sami.

View this post on Instagram

Taco Wednesday at JLO's #kimkardashian

A post shared by B O M B B E L L A S (@bombbellas) on

 

View this post on Instagram

Taco Wednesdays at JLO's #kimksrdashian

A post shared by B O M B B E L L A S (@bombbellas) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti