Sjećate li se Susan Boyle koja je glasom oduševila svijet: Gdje je i šta radi danas

Piše: Redakcija
Susan Boyle se 2009. godine pojavila na takmičenju “Britain’s got a talent” i iznenadila cijeli svijet svojim pjevačkim umijećem. Neugledna domaćica iz Velike Britanije na audiciji je naišla na podsmijeh prisutnih u dvorani, dok nije pustila glas. Istog trenutka kada je otpjevala pjesmu “I dreamed a dream” postala je zvijezda i svi su čuli za nju.

Snimak prve audicije do sada je pogledalo 220 miliona ljudi, a mnogi smatraju Susan Boyle simbolom ostvarenja snova.

Nakon što se proslavila pjevala je Obami, Papi i britanskoj kraljici, a zaradila je sedam miliona dolara. Ipak, čini se da je potpuno nestala. Razloga je mnogo, ako je vjerovati britanskim medijima. Kao neki od razloga navode se njena bolest, smrt sestre, ali i raskid s prvim dečkom. Suzan je prvi put u vezi bila s 53 godine.

 

Pokušala je da usvoji dijete, ali nije uspjela. Nije prestala da se bavi pjevanjem, ali ne želi biti stalno prisutna u medijima. Danas vrijedi 33 miliona dolara te i dalje održava nastupe koji su jako posjećeni. Ima stotine hiljada fanova i snima albume, a ove godine pokazala je da je drastično smršala.

Video s audicije:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti