Kako su domaće zvijezde dočekale 2018: Džeko u Dubrovniku, Džumhur u Australiji, Musa u Sarajevu

Piše: Redakcija

Domaće zvijezde u 2018.godinu ušle su u velikom stilu. Na koncertu Dine Merlina u Dubrovniku uživali su naš proslavljeni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga Amra, koji su djelić atmosfere podijelili na svom Instagram profilu. Bila je ovo prilika da se naš najbolji fudbaler okuša i kao kuhar.

Teniser Damir Džumhur je Novu godinu dočekao u Australiji u društvu svoje djevojke Dejane Živković. Naš košarkaš Jusuf Nurkić novogodišnju noć proveo je u Chicagu, u društvu svojih prijatelja.

Košarkaš Džanan Musa 2018. je dočekao u hotelu Evropa. Tom prilikom, Musa je pokazao i zavidne pjevačke sposobnosti zapjevavši pjesmu “Bosno moja”.

Bosanskohercegovačka muzička legenda Halid Bešlić novogodišnju atmosferu je svojim hitovima uljepšao brojnim gostima u hotelu Hills, dok su ljubitelji zabavne muzike i starih dobrih pop hitova uživali u Biogradu na moru uz nastup Bijelog dugmeta. Jednako praznično je bilo i na olimpijskoj ljepotici Jahorini gdje je prisutne u 2018.godinu uveo Željko Joksimović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti