U Skenderiji 15.novembra “Noć mahalanja “

Piše: Redakcija

Najbolji fragmenti, skečevi iz dvije najpopularnije teatarske predstave u BiH “Ja, mahaluša” i “Ja, mahalac” u kojem su protagonisti izvanredni glumci Dragan Marinković Maca i Nela Đenisijević bit će muzički sjedinjeni s najvećim hitovima bh. muzičke scene. Tako će smijeh biti garniran dobrom pjesmom a dobra pjesma bit će uvertira u urnebesnu komediju o bh. mentalitetu. Na sceni će se izmjenjivati velika imena bh. estrade koji će uz šalu i komiku, postati akteri te „noći mahalanja”.

“Das ist Noć mahalanja” proizišla je iz spomenute dvije sjajne predstave koje je do sada gledalo 60 hiljada posjetitelja i koje su apsolutni hit u BiH.

Za predstave se uvijek traži karta više i zbog ove iznimne potražnje inicirano je i jedno ovakvo druženje u kome će akcent biti na humoru i pjesmi čime  se želi pružiti sarajevskoj publici noć za pamćenje.  I pokazati da bosanski humor i duh nemaju cijenu.

Ulaznice se mogub rezervirati na www.kupikartu.ba ili kupiti na blagajnama Bosanskog kulturnog centra, agencije Centrotours i Skenderije po cijeni od 10 KM.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti