Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke

Piše: Redakcija

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga je u prethodnoj godini imala puno poslovnih uspjeha, dok je na privatnom planu prekinula romansu s kolegom Stjepanom Hauserom, s kojim je bila dvije i po godine u vezi. Uprkos tome, ova atraktivna pjevačica kaže da nije izgubila vjeru u ljubav, a nedavno je govorila i o majčinstvu.

– Ja sam žena u čijem srcu će ljubav uvijek stanovati –  rekla je ona i dodala da se ne boji, kao većina njenih koleginica, da joj otkucava biološki sat za ostvarivanje u ulozi majke.

– Majčinstvo je nesumnjivo predivno iskustvo i voljela bih da se nađem u toj ulozi, ali, kao i ljubav, nemoguće je uvrstiti ga u raspored kao da je riječ o jednoj od svakodnevnih obaveza –rekla je pjevačica, koja priznaje da ne pušta tako lako ljude iz svog života ukoliko smatra da su vrijedni.

– U svojoj okolini nastojim da zadržim ljude koje volim, koji me inspirišu da budem bolja i podstiču na pozitivne promjene. Sve one ostale nastojim da udaljim od sebe, život je prekratak da biste ga trošili uzalud – kaže Jelena, a prenosi “Story.rs”.

Pročitajte još