Savršenstvo od glave do pete: Melania Trump u moćnom izdanju za svaki dan

Piše: Redakcija

Ako vam se njena haljina za novogodišnju noć nije pretjerano dopala, Melanijino prvo casual izdanje u 2018. godini sigurno će vas oduševiti.

Predsjednik Amerike Donald Trump i njegova porodica priredili su u svojoj privatnoj rezidenciji u Palm Beachu zabavu povodom dočeka Nove godine, a glavna tema ponovo je bio modni odabir američke prve dame Melanije Trump.

Ona se pojavila u toaleti modne kuće Erdem koja se nije svima dopala: dok je jedan dio javnosti oduševljen ovako interesantnim izborom odjeće, nije bilo ni malo onih koji su smatrali da je supruga Donalda Trumpa mogla i mnogo bolje.

Već narednog dana ona je sve podsjetila zbog čega važi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu, i to jednostavno i moćnom odjevnom kombinacijom koju svaka žena može da ponese u gotovo svakoj prilici.

Šarmantna bivša manekenka pojavila se, naime, u kožnim pantalonama bordo boje koje potpisuje dizajner Helmut Lang, a kombinirala ih je sa svedenim bež kaputom modne kuće Bottega Veneta.

Cipele su, ponovo, bile pun pogodak – Trumpova je odabrala crvene salonke, a njih je uparila s Hermes torbom bordo boje.

 

Pročitajte još