Pogledajte kako je izgledala: Hurem je bila ljepotica već sa šesnaest godina

Piše: Redakcija

Turska glumica njemačkog porijekla, koja je sve osvojila ulogom sultanije Hurem u serijalu „Sulejman Veličanstveni“ iznenadila je obožavatelje fotografijom iz mladosti na kojoj pozira sa sestrom.

“Nisi se nimalo promijenila” i “Bila si prekrasna s prirodnom bojom kose” samo su neki od komentara ispod nostalgične fotografije koju je glumica Meryem Uzerli objavila na svojem Instagram profilu. Na njoj pozira sa svojom starijom sestrom, pjevačicom Canan Uzerli, a na fotografiji poznata glumica ima tek 16 godina. Meryem se često prisjeti nekih porodičnih uspomena i podijeli ih sa svojim obožavateljima jer smatra kako porodica treba uvijek biti na prvom mjestu. A njoj su roditelji i sestra posebno važni jer su joj pomogli kad joj je bilo najteže.

Naime, turska glumica je 2013. godine bez objašnjenja pobjegla sa snimanja “Sulejmana Veličanstvenog”. Osim što je na cjedilu ostavila produkciju, razočarala je tad i svoje brojne obožavatelje koji nikada nisu prihvatili njenu zamjenu. Taj period je za nju bio izrazito stresan, te je zbog cjelodnevnih snimanja, slave i stresa napustila serijal koji joj je donio slavu i vratila se u Njemačku gdje su se njeni roditelji pobrinuli da se oporavi i prijavili je u kliniku za liječenje kriznih stanja. U međuvremenu je postala majka: njena Lara Uzerli na svijet je došla 2014., a cijelo iskustvo nije bilo baš pozitivno jer ju je tadašnji dečko, burzovni mešetar Can Ates ostavio kad je ostala trudna. Iako se teško nosila s činjenicom da će biti samohrana majka, danas uživa sa svojom trogodišnjom mezimicom, oko koje joj pomaže i njena dvije godine starija sestra. Iako su mnogi mislili kako će joj odlazak sa snimanja popularnog serijala zauvijek zatvoriti vrata glume u Turskoj, Meryem se uspjela vratiti 2016. serijalom “Kraljica noći” te je zadržala popularnost kod publike – piše gloria.hr.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti