Izvršni producent turneje Bijelog dugmeta: Tifa se okliznuo i gurnuo Alena

Piše: Redakcija

Ne stišava se bura u vezi s navodnom tučom Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića.

Izjavu pjevača Alena Islamovića, koji je opovrgnuo tuču s kolegom Mladenom Vojičićem Tifom, potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju i Adis Gojak, izvršni producent aktualne turneje Bijelog dugmeta,

Gojak je cijelu priču oko tuče pripisao političkom prepucavanju, kazavši kako opozicijske novine nesklone glazbenoj manifestaciji u Budvi nisu mogle naći nikakvu zamjerku što se tiče produkcije i koncerta.

– Onda su jedan mali, kako bih rekao, problemčić, a taj je da se Tifa prilikom silaska s pozornice malo okliznuo na stepenicama i gurnuo Alena, prokomentirali kao tuču – rekao je Gojak i dodao:

– Šta reći?! To što se dogodilo meni se događa sa ženom deset puta dnevno. Na kraju krajeva, šta i da su se potukli? Rolling Stonesi se tuku iza pozornice, ali kad su na njoj, funkcioniraju kao najbolji bend na svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti