Humana diva: Madonna gradi četiri škole u Africi

Piše: Redakcija

Pjevačica Madonna poznata je po svom humanitarnom radu koji je posebno izražen kroz pomoć zemljama Afrike. Ovaj put je kraljica popa  na društvenoj mreži objavila planove i program za edukaciju preko hiljadu siromašne djece iz afričkih zemalja.

– Odlučila sam da djecu više neću usvajati, ali želim im pomoći što više mogu – rekla je ona.

Naime, Madonnina humanitarna organizacija “Raising Malawi” udružila se s organizacijom “BuildOn” kako bi napravili četiri nove škole u kojima će djeca moći pohađati nastavu.

Madonna je javno pozvala svoje obožavatelje da pomognu i doniraju koliko mogu, a nakon škola ona planira i da izgradi bolnicu u Africi.

– Započnimo 2018. godinu na najbolji mogući način. Izazivam vas da ustanete i budete promjena kakvu vi želite vidjeti u ovom svijetu – rekla je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti