U videu Drew Barrymore oživjela svoje najljepše uspomene iz djetinjstva

Piše: Redakcija

Američka ljubimica  Drew Barrymore je odlučila ‘oživjeti’ svoje najmilije uspomene iz djetinjstva, pa se tako uoriginalnom

photoshotingu  za magazin In Style fotografirala u sličnoj odjeći i pozama kao sa fotografija iz svog  djetinjstva koje i dalje čuva.

Nostalgične fotke datiraju iz 1980. pa sve do 1985. godine, kada je mala Drew imala svega pet do deset godina, a sada se potrudila napraviti gotovo iste fotografije i njima je oduševila svoje obožavatelje.

 

 

Naime, baš kao i sva djeca, i Drew je u djetinjstvu nosila ‘odvažne’ odjevne kombinacije, a njezina je majka naravno sve to zabilježila fotoaparatom. Danas je 42 – godišnja glumica i sama majka dvije djevojčice, petogodišnje Olive i trogodišnje Frankie, a sigurni smo kako su dvije djevojčice posebno oduševljene maminim novim/starim fotografijama.

 

Jedna od prvih zapaženih uloga kojim je Drew privukla pažnju filmske industrije  bila joj je ona u kultnom filmu ‘E.T’ , a nakon toga se okrenula romantičnim komedijama čije su uloge i obilježile njezinu karijeru. Cijeli period njenih glumačkih početaka ostao je ovjekovječen objektivom fotoaparata, a jedna od ‘recikliranih’ fotki je upravo ona s premijere  filma ‘E.T’ za koji Drew kaže kako joj je nepovratno promijenio cijeli život…

 

Pročitajte još