Nisu poštovale dogovor! Ove dame nosile su jarke boje

Piše: Redakcija

Dress code je bio jasan, no nisu ga svi poštovali. Na 75. dodjeli Zlatnih globusa poznate dame došle su odjevene u crno kako bi podržale pokret “Time’s Up“. Pokretom žele pomoći ženama koje su žrtve seksualnog maltretiranja, ali i pokazati koliki je to problem u Hollywoodu i realnom svijetu. Većina dama napravila je upravo to – odjenule su crne toalete i tako poslale snažnu društvenu i političku poruku. No neke nisu poštovale dogovor.

Jedna od njih bila je Blanca Blanco, koja je odjenula jarkocrvenu haljinu s visokim prorezom. Pozirala je golišava uz svog partnera, 68-godišnjeg glumca Johna Savagea. Usput, nije nosila gaćice.

Blanca Blanco (Foto: Getty)

Ni Meher Tatna nije se odlučila na crnu, iako je sitnim brošem podržala pokret “Time’s Up”. Gospođa je nosila svečanu crvenu haljinu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti