Tea Bošković pronašla novu ljubav

Piše: Redakcija

U nedavnom intervjuu za naš magazin, bh. model Tea Bošković kazala je da će 2017. godinu pamtiti po brojnim uspjesima koje je uspjela ostvariti na poslovnom polju. Čini se kako početak ove godine u Tein život donosi nešto posebno. Naime, Tea se ostvarila i na privatnom polju. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju gdje se nalazi u zagrljaju markantnog muškarca. Vjerujemo da je riječ o muškarcu koji posjeduje osobine koje je Tea spomenula kao neophodne u pronalasku partnera.

– Može me privući muškarac sa snažnom osobnošću, karizmatičan, pozitivnog stava, pametan i duhovit. Izgled je ono što prvo primijetite i naravno da je važan, ali ne i odlučujući. Ono što me zadrži s nekom osobom jesu njegova osobnost, karakter, te ponašanje – kazala je Tea za “Azru”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti