Shiloh Jolie-Pitt: Kćerka Angeline i Brada povrijeđena na odmoru

Piše: Redakcija

Shiloh Jolie-Pitt, kćerka Angeline Jolie i Brad Pitt, tokom porodičnog odmora na jezeru Tahoe slomila je ključnu kost, prenosi Entertainment Tonight.

Nezgoda se dogodila 29. decembra, no 11-godišnjakinja je već u nedjelju viđena s rukom u zavojima kako u društvu brata Knoxa obilazi trgovine u Los Angelesu. Inače, slomljena ključna kost česta je povreda kod djece i uglavnom je rezultat pada.

Dok je Shiloh obilazila trgovine u LA-u, njena mama Angelina i stariji brat Pax spremali su se za dodjelu nagrada Zlatni globus gdje su zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Agelina i Brad razveli su se u oktobru prošle godine, a osim Shiloh, Paxa i Knoxa, imaju još i Zaharu te Knoxovu bliznaku Vivienne.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti