Ed Sheeran je ovisnik: Poznati pjevač ne može bez ove namirnice

Piše: Redakcija

Riđokosi britanski muzičar Ed Sheeran poznat je po svojim muzičkim hitovima, a osim glasovnim sposobnostima  Ed oduševljava svojim mirnim karakterom. Naime, o ovom muzičaru se  nikada nije pisalo kao o jednoj od onih zvijezda koje imaju posebne prohtjeve ili želje. Ipak, postoji jedna stvar bez koje ovaj pjevač ne može.

Ed je, naime, ovisan o kečapu i njegovo obezbjeđenje ili članovi pratećeg benda uvijek moraju sa sobom imati bočicu kečapa, pogotovo ako pjevač prisustvuje večeri u nekom luksuznom restoranu koji ne poslužuje kečap uz jelo.

– Dužnost njegove pratnje je da u svakom trenutku imaju bočicu kečapa uz sebe kako bi ga Ed mogao konzumirati uz svaki obrok;  od kobasica za doručak do večere u restoranu – rekao je njemu blizak izvor za strane medije.

Kolika je Edova ljubav prema ovom popularnom proizvodu govori i činjenica da pjevač ima tetovažu svog omiljenog proizvođača kečapa na ruci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti