Kendall Jenner: Slavnu manekenku kritikiju zbog izgleda

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Kendall Jenner  ove  godine je prvi put prisustvovala  prestižnoj dodjeli nagrada “Zlatni globus” i postala glavna meta kritičara koji su komentarisali njen izgled. Naime, nakon glamurozne večeri pojavile su se  fotografije na kojima se jasno vidi kako najplaćeniji model ima problema s aknama na licu. Iako je lice prekrila kosom i puderom nije uspjela sakriti probleme s kožom.

– Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno zbog svih muškaraca i žena koji su bili dio ove velike promjene – objavila je najplaćenija manekenka.

Kendall se već nekoliko puta srela s kritikama na račun svoje problematične kože. Svaki put je ignorirala razne prozivke, ali ovaj put je odlučila svima začepiti usta.

– Nemojte dopustiti da vas takva s**nja zaustave – napisala je Kendall.

Osim što su fotografije s dodjele Zlatnog globusa pokazale njen problematičan ten, koji je uobičajen za djevojke njenih godina, njene su, naizgled veće, usne također privukle pažnju.

– Bila je jedina prirodna u porodici, a sada  je “napravila” veće usne – glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti