Humanost na djelu: Kanye West ispunio posljednju želju bolesnoj obožavateljici

Piše: Redakcija

Reper Kanye West ispunio je posljednju želju  bolesnoj obožavateljici. Naime, jedan član porodice djevojke koja je bolovala od raka kontaktirao je repera te ga zamolio da joj izvede neku od svojih pjesama. TMZ piše kako je prošlu nedelju  Kanye stupio u kontakt s djevojkom preko “FaceTime-a” i odrepao joj njenu najdražu pjesmu  “I Love Kanye”. Djevojka je umrla nekoliko dana nakon što je upoznala svog najdražeg repera.

– Ova djevojka koja je bolovala od raka živi u mom gradu. Kanye ju je zvao, a navodno se i Kim priključila pozivu – otkrila je porodična prijateljica.

Starleta, Kim Kardashian  na društvenoj je mreži prije nekoliko dana objavila dirljivu poruku.

– Svi se molimo za nju – napisala je Kim.

Iako je Kanye poznat po svom ekscentričnom stilu te, barem naizgled, golemom egu, reper je ovim postupkom pokazao i da ima i nježnu stranu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti