Lenny Kravitz: Poznati pjevač ludo zaljubljen

Piše: Redakcija

Iako je nedavno izjavio da nema djevojku, kao i to da svoj emotivni status ne želi da mijenja popularni pjevač Lenny Kravitz uslikan je u Miamiju s modelom Barbaro Fialho. Barbara, koja je inače članica Viktorijinih anđela, očigledno je uspjela da navede 53-godišnjeg pjevača da promijeni mišljenje i odustane od samačkog života.

Sudeći po fotografijama ovog para, pjevač nikada nije izgledao sretnije.

Osim što je poznat po legendarnim hitovima, mnogo se govorilo o ljepoticama koje su prolazile kroz pjevačev život. Jedina žena koja je uspjela da ga odvede pred oltar je glumica Lisa Bonet s kojom ima kćerku Zoe. No, ono što je zanimljivo je da je slavni pjevač prosio brazilsku manekensku Adrianu Limu, a jedno vrijeme je bio vjeren i s glumicom Nicole Kidman.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti