Podrška u teškim trenucima: Sestre Tamara i Petra Ecclestone zajedno stigle na sud

Piše: Redakcija

Kroz cijelu godinu koju joj je obilježio težak razvod od nasilnog supruga njena starija sestra bila je uz nju pa tako nije propustila još jedno u nizu saslušanja.

Petra Ecclestone stigla je na sud u pratnji svoje starije sestre Tamare Ecclestone (33) na još jedan krug pravne bitke s bivšim suprugom Jamesom Stuntom s kojim je morala podijeliti bogatstvo koje se procjenjuje na 5,5 milijardi funti. 29-godišnjakinja je kroz cijeli razvod imala veliku podršku sestre koja joj je prije odlaska na sud posvetila objavu na Instagramu i poručila da će sve uskoro biti dobro.

– Ti si moja mala sestra, ali pokazala si nezamislivu snagu, dostojanstvo i staloženost. Ponosna sam na tebe – napisala joj je Tamara prije još jednog odlaska na sud. Iako je razvod finaliziran u oktobru i vjeruje se da se par uspio dogovoriti oko svega, Petra je ipak ponovno morala doći na sud i sresti se sa svojim bivšim suprugom.

Petra je u braku s bivšim suprugom dobila troje djece: blizance Andrewa i Jamesa te kćerku Laviniju. Vjenčali su se 2011., ali je bogata nasljednica lani odlučila predati zahtjev za razvod nakon čega su razotkrivene mračne tajne njihovog braka. Kako je otkriveno, Stunt ju je duže vrijeme zlostavljao, drogirao se te se u nekoliko navrata i predozirao. Svoj karakter bogati poduzetnik pokazao je u junu prošle godine i u sudnici. Britanski mediji raspisali su se da je rukom simulirao pištolj, a pokušao je fizički nasrnuti na svog tasta Bernieja kojega je prethodno izvrijeđao, no sudac je spriječio daljnji obračun – piše gloria.hr.

Oboje su angažirali jedne od najpoznatijih britanskih advokata da ih zastupaju u borbi za bogatstvo, a očekivalo se da će se najviše svađati oko nekretnina: vile u Los Angelesu koja vrijedi oko 158 miliona funti i kuće u Londonu koja je procijenjena na 100 milona funti.

Iako je većinu prošle godine provela pokušavajući riješiti bračni krah, koji mnogi smatraju jednim od najskupljih razvoda u britanskoj historiji, čini se da se i zaljubila jer je Novu godinu dočekala u društvu Sama Palmera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti