Ricky Martin u ulozi ljubavnika slavnog dizajnera

Piše: Redakcija

Serija “American Crime Story: The Assassination of Versace” naišla je na ogromno interesovanje.

Casting je ono što je posebno zanimljivo u vezi sa serijom o ubistvu slavnog italijanskog dizajnera a jedna od uloga pripala je i pjevaču Ricky Martinu. I to ne sporedna.

Naime, Ricky Martin igra Antonia D’Amica dugogodišnjeg partnera Giannija Versacea. D’Amico je rođen 1959.godine i također se bavi modnim dizajnom. S Versaceom se upoznao 1982.godine a u vezi su bili 15 godina, sve do tragičnog događaja 1997.

Iako je Giannijevim testamentom zbrinut do kraja života, Antonio nikada nije bio u sjajnim odnosima s ostatkom porodice Versace. Donatella je još 1999.godine izjavila: “Moj odnos sa Antoniom je isti kao i dok je Gianni bio živ. Poštovala sam ga kao partnera mog brata ali ne i kao čovjeka. To se neće promijeniti.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti