Hugh Grant: Bio sam idiot

Piše: Redakcija

Glumac Hugh Grant pristao je govoriti o ljubavnom brodolomu s Elizabeth Hurley. Par je dugogodišnju vezu okončao 2000. godine i to nakon što se Grant našao u centru skandala koji je odjeknuo Hollywoodom. Na javnom mjestu uhvaćen je s prostitutkom, a osim što ga je skandal stavio na stub srama, izgubio je i povjerenje jedne od najljepših glumica na svijetu.

– Bili smo kao brat i sestra. Mislim da je to zbog toga što smo zajedno stigli s dna do vrha. Zajedno smo prošli kroz težak period. U jednom trenutku oboje smo bili bez posla i živjeli u malom stanu – otkrio je glumac.

Prisjetio se i skandala koji ga je obilježio za cijeli život.

– Bio sam idiot. Nisam govorio da sam imao psihičkih problema. Jednostavno sam to učinio – otkrio je Hugh i još jednom javno uputio izvinjenje.

– U životu postoje dobre i loše stvari. Ja sam činio one loše – kazao je.

S Elizabeth je i danas u dobrim odnosima, a to potvrđuje i činjenica da je kum njenom 15-godišnjem sinu kojeg glumica ima u braku s Steveom Bingom.

Glumac je ipak svoju ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju producentkinje Anne Eberstain s kojom očekuje prinovu. Biće to peto dijete slavnog glumca, a poznato je kako je prije samo nekoliko godina govorio kako djeca nisu za njega.

Pročitajte još