Poznati glumac Ivan Bosiljčić radio kao konobar i prodavač na pijaci

Piše: Redakcija

Glumac Ivan Bosiljčić prisjetio se trenutaka kad je u mladosti odlazio na  pijacu gde je na tezgama prodavao gljive, a tokom ljeta je  išao na more gdje je radio kao konobar.

– Još kao gimnazijalac sam radio. Dok sam živio u Užicu, odlazio sam na more i kao tinejdžer radio u ugostiteljstvu. Radio sam na plaži kao konobar. U Beogradu sam pomagao kumovima koji su se bavili proizvodnjom gljiva, bio sam uključen u prodaju. Prodavao sam na Bajlonijevoj pijaci, a to iskustvo bilo mi je vrlo korisno – rekao je glumac za “Blic”.

I dok je javnost Ivana i njegovu suprugu Jelenu Tomašević imala prilike da upozna kao vrlo smjerne, Bosiljčić otkriva da su oni potpuna suprotnost kada se ugase kamere.

– Zajedno s Jelenom dijelim sve. Sve na pola kako priliči jednom braku. Uglavnom smo duhoviti, a u javnosti smo predstavljeni kao ultraozbiljni par. Mi se mnogo smijemo, a malo smo i luckasti ponekad – rekao je on.

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti