Glumica Heather Matarazzo se zaručila s djevojkom

Piše: Redakcija
Heather Matarazzo zaručila se sa svojom djevojkom Heather Turman. Zvijezde serija “Welcome to the Dollhouse” i “Princess Diaries” Matarazzo u postu na svom Instagram profilu napisala je da je svoju djevojku, koja je također glumica i komičarka, zaprosila 11. januara, ali vijest nisu željele odmah objaviti.
Turman, koja se pojavila u popularnom mjuziklu “La La Land”, nazvala je svoju zaručnicu apsolutnom, nedvosmislenom ljubavlju svog života. U svojim postovima na Instagramu obje su citirale dio iz romana “Alhemičar” Paula Coelha iz 1988. godine i njegovu poruku da, uprkos mogućnostima uvijek treba slijediti snove. Nije poznato kada su Matarazzo i Turman započele vezu, ali od prošle godine nisu skrivale svoje osjećaje na društvenim mrežama. Matarazzo je objavila da voli djevojke na promociji serije “Princess Diaries 2: Royal Engagement” 2004. godine, a odavno je poznato da se željela udati. Ranije je bila u vezi s pjevačicom Caroline Murphy, s kojom je prekinula 2012. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti