Obilježeno 30 godina Relax Tours agencije i dvije godine Pino Nature Hotela

Piše: Redakcija

Prošle sedmice u svečano uređenom Pino Nature Hotelu na Trebeviću upriličeno je dvostruko slavlje. Obilježen je 30. rođendan Relax Tours agencije i dvije godine postojanja Pino Nature Hotela. Svečanoj ceremoniji prisustvovalo je blizu 500 gostiju; predstavnici medija, javne ličnosti iz svijeta kulture, muzike i sporta.

– Do sada nismo obilježavali godišnjice, ali jubilej od 30 godina nismo mogli izbjeći. Poklopilo se i dvije godine Pino Nature Hotela. Čast mi je što imamo klijente koji su s nama od prvog dana, koji putuju, biraju destinacije, u 365 dana u godini odvoje 10 dana za odmor i prepuste nama organizaciju. Ponosna sam na činjenicu da imamo zaposlene koji su s nama već 20 godina. Pino Nature Hotel je nadogradnja svega onoga što smo do sada radili. Sada je ostalo da opravdamo povjerenje koje su nam pružili klijenti i sve one svjetski priznate nagrade koje smo dobili. Zahvalna sam svima koji su odvojili svoje vrijeme i došli na proslavu. Sve je počelo u prizemlju kuće gdje su moji roditelji prije 30 godina osnovali privatnu agenciju, a sada smo narasli na tim od 50 mladih i vrijednih ljudi – kaže Aida Terzić, direktorica Pino Nature Hotela.

Brojne zvanice imale su priliku uživati u prekrasnom ambijentu Pino Nature Hotela, uz muzički program, zakusku i piće. A zajedno s partnerima, Relax Tours agencija je za goste pripremila simboličan broj vrijednih nagrada; aviokarte, noćenja u hotelima, masaže, godišnje putno osiguranje… Pino Nature Hotel će ponovo biti nominiran za prestižnu svjetsku nagradu za arhitekturu i dizajn AIT-Award 2018. / Best in Interior and Architecture, koja će se održatio u martu u Frankfurtu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti