Lady Gaga: Dama u svakoj prilici

Piše: Redakcija

Pjevačica Lady Gaga povukla se iz javnosti zbog zdravstvenih problema, a utjehu od raskida vjeridbe, pronašla je u novom vjereniku. Riječ je o poznatom holivudskom agentu Christianu Carinu, s kojim je prvi put viđena u maju 2017. godine. Pjevačica je ubrzo nakon toga, u novembru imala prsten. U Milanu se prošetala u ekstravagantnoj crvenoj haljini u kojoj se pojavila na večeri u jednom restoranu.

Raskošna toaleta na nekim dijelovima je bila providna, a u restoran je ušla u pratnji tjelohranitelja u maniru prave dive. Već drugog dana viđena je u šetnji italijanskim gradom u potpuno crnoj kombinaciji s krznom na rukavima i šeširom, s kojom također nije mogla da prođe nezapaženo.

Lady Gaga je crnu kombinaciju dobila na poklon od Donatelle Versace, kojoj se zahvalila.

– Donatela, ti si tako divan prijatelj, inspiracija i utjeha u mom životu. Hvala ti na ovim divnim poklonima, nikada neću zaboraviti ovaj dan, momenat… Jednostavno sam kao i obično, ostala bez teksta. Ti uvijek učiniš da Milano postane moj dom, a jednoj Italijanki iz Amerike to zaista mnogo znači. Volim te kraljice moja – napisala je Lady Gaga.

https://www.instagram.com/p/BeFayHnDi7S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti