Mlađe nije slađe: Kylie Minogue progovorila o bolnom prekidu

Piše: Redakcija

Australska džepna Venera, kako joj je već godinama tepaju mediji, 49-godišnja pjevačica Kylie Minogue danas izgleda odlično, a sve to zato što se oporavila od bolnog prekida od zaručnika, mlađahnog glumca Joshua Sasse, piše Index.hr.

Protekla 2017. jednostavno nije bila njezina godina.

Australska džepna Venera, kako joj već godinama tepaju mediji, 49-godišnja pjevačica Kylie Minogue danas izgleda odlično, a sve to zato što se oporavila od bolnog prekida od zaručnika, mlađahnog glumca Joshua Sasse.

Podsjetimo, par je potvrdio vezu u novembru 2015. godine, a nakon nekoliko mjeseci pale su zaruke. I dok je Kylie oduševljeno pričala o svom zaručniku, njezini prijatelji bili su jako zabrinuti od samog početka te su je upozoravali kako je njemu samo do njezina novca i slave.

Dotični je tako živio u njezinoj deset miliona funti vrijednoj vili u Londonu, putovao svijetom na njezin račun, a navodno mu je mnogo poznatija zaručnica platila i skupocjeno presađivanje kose, no u februru prošle godine počela su sve glasnija šuškanja kako je Joshua vara s 34-godišnjom španskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.

Pjevačica je skinula prsten s ruke i izbacila mlađahnog dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i shrvana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida te blatila bivšeg. Sve dosad!

“Bila sam shrvana u početku, no samopouzdanje sam vratila kada sam ponovno ušla u studio te počela snimati nove pjesme”, otkrila je Kylie godinu dana nakon raskida zaruka.

“Za mene je to bio divan bijeg od svega lošeg, na više načina. Mogla sam napokon izraziti svoje osjećaje, jer sam napokon shvatila što je prava istina. Pisala sam o usponima i padovima, a glazba je za mene ljubav koja će uvijek biti tu za tebe.”

Par je prije prekida bio zajedno 3 godine, a Kylie je priznala kako više ne žali radi njega. S obzirom na to kakav je bio prema njoj, ne bi ni trebala žaliti.

Pročitajte još