Kate Moss i Naomi Campbell izazvale oduševljenje povratkom na modnu pistu

Piše: Redakcija
S razlogom, jer Kate i Naomi iza sebe imaju godine i godine rada za najpoznatije svjetske modne kuće, snimile su nebrojene modne editorijale i kampanje te su prehodale hiljade kilometara po svim mogućim i nemogućim pistama. Moss kao kraljica heroin chica, a Naomi naročito prepoznatljiva po svom catwalku, još su jednom dokazale da znaju što rade. Ove dvije modne ikone mogli smo vidjeti sinoć na reviji modne kuće Louis Vuitton naziva ‘City of Love’, gdje su se ponovno našle u ulozi modela.

Riječ je o Men’s Fashion weeku, a Kate i Naomi došle su podržati kreativnog direktora Kima Jonesa koji uskoro odlazi iz modne kuće. Kate nismo vidjeli na modnoj pisti još od Louis Vuitton jesenske kolekcije 2013., a duet Moss – Campbell kako hodaju jedna do druge nismo vidjeli toliko dugo da niti ne pamtimo kada se to posljednji puta dogodilo. Svaka je nosila Louis Vuitton monogramski baloner i čizme za planinarenje, hodajući rame uz rame s muškim modelima. Na kraju, pojavile su se ruku pod ruku s Jonesom koji, u cijeloj svojoj karijeri u Vuittonu, nikada nijena pistu pustio niti jednog ženskog modela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti