Novi izgled Monice Bellucci

Piše: Redakcija

Italijanska glumica Monica Bellucci nedavno je prošetala crvenim tepihom Cesar Revelations u Gradu svjetlosti gdje je oduševila sve prisutne svojim novim izgledom, piše Story.rs.

Naime, Monika je promijenila frizuru, odrekla se duge kose koja joj je bila zaštitni znak, ali i kako su primjetili svi njeni obožavatelji, dovela je liniju do savršenstva. Glumica se pojavila na glamuroznoj pariškoj zabavi u crnoj modnoj kombinaciji koja je već dugo njen prvi izbor, a ovoga puta u svojoj omiljenoj boji ponijela je crne pantalone, majicu sa štrasom i elegantan sako sa satenskim reverima koje je dopunila zlatnim nakitom.

Mnogi smatraju da je ova nova frizura podmladila italijansku ljepotica koja je još jednom primila sve komplimente i dokazala da nema tog imidža koji ne može da iznese.

https://instagram.com/p/BeEVWEiBkST/

https://instagram.com/p/BeEVM5RhD_2/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti