Kim i Kanye izabrali ime za kćerku

Piše: Redakcija

Bračni par Kim Kardashian  i Kanye West  prije nekoliko dana dobili su treće dijete. Djevojčicu je rodila surogat majka, a sada je poznato i bebino ime. Naime, reality zvijezda i reper prinovu u porodici nazvali su Chicago, javljaju američki mediji.

Chicago je rođena 15. januara i bila je teška i 3,3 kilograma. Par već ima četverogodišnju kćerkicu North i dvogodišnjeg sina Sainta.

– Zahvaljujemo divnim ljekarima i medicinskim sestrama jer su se brinuli za surogat majku. North i Saint su uzbuđeni zbog dolaska sestrice – izjavili su presretni roditelji .

Inače, par je koristio pomoć surogat majke jer je Kim tokom obje trudnoće imala poteškoća, a doktori su joj rekli da bi joj treća trudnoća mogla biti prerizična.

View this post on Instagram

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti