Šta žene vole vidjeti ispod muške odjeće

Piše: Redakcija

Možda će vam kao muškarcu ovo zvučati šokantno, ali žene su priznale da ih pločice na trbuhu nužno neće uzbuditi ništa više nego pivski trbuščić, a veliki penis također ih ne čini najsretnijima na svijetu. Šta još ne smatraju toliko važnim na muškarcima, žene su otkrile za magazin “Men’s Fitness”.

1. Može i s dlakama na prsima
Muškarci se depiliraju jer misle da se ženama dlake na prsima pomalo gade, ali one to gledaju upravo suprotno. Ne radi li se o nekoj pretjeranoj dlakavosti, nemaju ništa protiv jer imaju osjećaj da su u rukama pravog muškarca.

2. Veliki penisi
Iako su muškarci ponosni na svoju iznadprosječno veliku muškost, ona žene užasava. Istina je da su žene najsretnije s prosjekom i muškarcima koji ga znaju koristiti. Osim toga, veliki penisi uzrokuju bolan seks za žene pa je i muškarcima opterećenje jer ih ne žele povrijediti.

3. Pivski trbuščić
Ženama je ponekad lakše ako muškarac ne izgleda savršeno jer se one osjećaju ugodnije uz njega. Na taj način njihove male nesavršenosti ne dolaze do izražaja, a mali pivski trbuščić čak može djelovati simpatično.

4. Seksi detalji
Među mnogobrojnim fantazijama dobrodošle su one s profesorom, ali onim koji nosi naočale s debelim okvirima. Idući put kada “lovite komade”, nemojte sakriti svoje naočale jer neke od stvarnih žena to jako, jako pali.

5. Tetovaže su zakon
Čak i za mamine curice koje hodaju samo s finim dečkima sama pomisao na tetovaže u njima budi prave male zvijeri. Naravno, najbolje su one tetovaže koje se ne vide i imaju efekt iznenađenja nakon skidanja.

6. Ne brinite zbog ćelavosti
Neki muškarci imaju manje samopouzdanja ako su ćelavi ili malo kose pa su primorano obrijati glavu. No, nekim je ženama ćelavost izuzetno privlačna, a drugima uopće ne smeta ako muškarac ima sve druge kvalitete koje se traže.

7. Bez teških parfema, molim
Žene vole čiste i mirisne muškarce, to i sami možete pretpostaviti. No, umjesto skupocjenih parfema dovoljno je mirisati svježe, odnosno čisto.

8. Oprezno s gelom za kosu
Ako ste sretnik koji ima bujnu i čvrstu kosu, nemojte pretjerivati s gelom, voskom ili nekim trećim preparatom. Žene obožavaju kada tokom seksa mogu prstima proći kroz kosu svog partnera, ali bez ljigavog efekta od silnih preparata.

9. Uredni nokti
Ako slučajno ne obraćate pažnju na nokte na nogama, sada je krajnji trenutak. Žene će prihvatiti pivski trbuščić i ćelavost, ali veliki i neuredni nokti koji tokom seksa neugodno mogu ogrebati partnericu, nisu opcija.

10. Problematične dlačice
Iako žene nemaju ništa protiv dlačica na prsima, one stidne ih smetaju. Vjerujemo da znate u kojim situacijama im smetaju najviše i mnoge žene misle da muškarci genitalije trebaju održavati jednako kao što to i one same čine zbog ljepšeg izgleda i boljeg seksa.

Izvor: tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti