Monica Potter: Nisam trudna nego bolesna

Piše: Redakcija

Glumica Monica Potter juče je privukla pažnju javnosti  nakon što je na Instagramu objavila fotografiju, na kojoj se drži za zaobljeni trbuh, ispod koje je napisala: “Moram nešto podijeliti s vama…”.

Obožavatelji su odmah zaključili da je 46-godišnja Monica trudna pa su je zatrpali čestitkama i lijepim željama.  Ipak, danas je glumica objasnila o čemu je stvarno riječ.

– O onome što nije seksi, lijepo i glamurozno, obično se i ne raspravlja, zato sam i odlučila podijeliti ovu fotografiju sa svijetom, kako bih podstakla prijatelje, ali i sve vas, koji me pratite na društvenim mrežama, da podijelite moju priču i budete podrška ljudima koji pate od iste bolesti. Naime, prije dvije godine dijagnostifikovali  su mi kolitis (riječ je o hroničnoj upalnoj bolesti crijeva, čije posljedice su, osim jakih bolova u trbuhu, čirevi na sluznici rektuma i debeloga crijeva,  te gubitak težine). Neugodno je i frustrirajuće živjeti s tim, zato i želim naglasiti koliko je važno redovno ići na preglede. Uzmite  vremena i otiđite doktoru, makar preventivno –  objavila je Potter na Instagramu, a obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti.

https://www.instagram.com/p/BeEWQJ4BJ1l/?taken-by=monicapottergram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti