Policajci napisali kaznu automobilu napravljenom od snijega

Piše: Redakcija

Kanađanin Simon Lapriseoaje napravio automobil od snijega, a onda je dobio kaznu za parkiranje. Njegove fotografije cijelog događaja nasmijale su internet. Ovaj 33-godišnjak odlučio je modelirati automobil od snijega. Ideja mu je bila da se našali s ljudima koji čiste snijeg. No, na njegovu foru, zakačile su se druge službene osobe.

Ono što je Simon zamislio kao nevinu šalu, završilo je tako da su se policajci zaustavili, i izašli iz automobila. Jedan od njih napisao je kaznu i ostavio je na nepropisno parkiranom ‘vozilu’.

– Napravio sam auto kako bih se zabavio i uradio nešto kreativno tog dana – objasnio je Simon koji radi kao tesar u Montrealu.

Tvorac snježne skulpture tvrdi da je napravio repliku DeLorean DMC-12 (automobila iz ‘Povratka u budućnost’), iako mnogi komentatori kažu da im liči na treću generaciju Toyote Supre. U nekim dijelovima Kanade zabranjeno je parkirati uz cestu kada je vrijeme čišćenja, vjerojatno su se zbog toga policajci zaustavili. Ipak su policajci detaljnijom analizom shvatili da je automobil napravljen od snijega, zatim su prihvatili igru i napisali lažnu kaznu

– Uljepšali ste nam večer – napisao je policajac na papiriću.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti