Za filmski dvojac Thelmu i Louise godine su samo broj

Piše: Redakcija
Okupljeno mnoštvo holivudske dive Geena Davis i Susan Sarandon potpuno su oduševile na crvenom tepihu prestižne dodjele nagrada SAG.

Danas, 27 godine kasnije, Geena Davis i Susan Sarandon svojom pojavom uveličale su novo izdanje dodjele nagrada Screen Actors Guild, plijeneći pažnju na crvenom tepihu u haljinama koje ističu figuru.

 

Susan Sarandon i Geena Davis

Slavna Susan Sarandon, koja će ove godine navršiti 72 godine, poznata je po zavodljivim izdanjima na crvenim tepisima, a na dodjeli nagrada SAG zablistala je u presijavajućoj mornarskoplavoj haljini s trendovskim detaljem golih ramena.

U odnosu na Susan, 183 centimetara visoka Geena Davis odabrala je crnu haljinu bez naramenica u znaku presijavajućih cvjetnih detalja na poprsju, a samo za nju spomenutu kreaciju stvorila je dizajnerica Anel Verna.
Na dodjeli Zlatnih globusa održanoj ranije ovog mjeseca ovaj kultni filmski dvojac zablistao je u ulozi prezenterica, a novu sezonu nagrada nastavljaju odrađivati udruženim snagama, prenosi tportal.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti