Miranda Kerr: Stylish kombinacije koje su pokazale svu raskoš i ljepotu trudne manekenke

Piše: Redakcija

Slavna manekenka, bivša supruga Orlanda Blooma, Miranda Kerr u slatkom je iščekivanju djeteta koje očekuje sa suosnivačem Snapchata Evanom Spiegelom, a divne vijesti  je potvrdila još prošle godine. Budući da se njen trbuščić već vidno nazire, u nastavku smo izdvojili nekoliko chic outfita kojima je još jednom opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih žena na svijetu…

1.  Zanosna manekenka je povodom glamuroznog predstavljanja muške kolekcije modne kuće Stelle McCartney odabrala mini haljinicu koju potpisuje istoimena britanska dizajnerica. Upečatljiv print i klasičan kroj male vječne crne haljinice savršeno je istaknuo Mirandine vitke noge, a cijeli look je zaokružen oversize sakoom i prozirnim sandalama.

 

2. Jedna od najspektakularnijih večeri, zasigurno je bila svečana dodjela Zlatnih globusa koja će po mnogočemu ostati upisana u historiju prestižnih filmskih evenata. Pripijena haljina animal printa istaknula je poprilično vidljivi trbuščić zanosne manekenke, a sirena kroj toalete je već glamuroznom looku pružio dozu decentnog seksepila.

 

3. Odjevena u casual kombinaciju, Miranda je ušla u 2018. godinu, a ovaj neuniformirani styling je pokazao svu raskoš i ljepotu blaženog stanja. Jednostavne traperice, predimezionirani bijeli pulover, crne baletanke i chic šeširić su bili sasvim dostatni da Miranda zablista onim posebnim sjajem koji krasi samo buduće majke.

 

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti