Pamela Anderson zbog Adila mijenja adresu

Piše: Redakcija

Iako su na večeru u jedan elitni restoran u Nici došli odvojeno, mnogima je susret Pamele Anderson i fudbalera Adila Ramija bila potvrda da su njih dvoje zaista u vezi. Naime, o njihovoj romansi se šuška već neko vrijeme, no, ni pamela niti Adil nisu komentirali svoj odnos. Navodno će Pamela zbog fudbalera promijeniti i svoju američku adresu te se preseliti u Francusku u Marseille, gdje Rami i živi.

Maminu vezu s fudbalerom marokanskog porijekla prihvataju i njeni sinovi 20-godišnji Dylan Jagger Lee i 21-godišnji Brandon Thomas Lee, koje je dobila u braku s rockerom Tommyjem Leejom, no, njih dvojica će išak ostati u Americi.

Pamela je četiri puta stala pred matičara, s Tommyjem Leejem, Kidom Rockom i dva puta s Rickom Solomonom. Sa Solomonom je okončala brak 2015.godine. Da li će veza s Adilom biti ozbiljna u toj mjeri da i pet puta stane pred matičara, pokazat će vrijeme. Adil nema bračno iskustvo, ali iza sebe ima dugogodišnju vezu s francuskom manekenkom Sidonie Biemont s kojom ima i blizance.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti