Demi Lovato brine o svojim fanovima: Na turneji nudi besplatan wellness i psihoterapiju

Piše: Redakcija

Pjevačica Demi Lovato (25) uskoro kreće na američku turneju, a osim muzičkog spektakla za svoje obožavatelje pripremila je i druge sadržaje. U saradnji s centrom CAST, koji se bavi mentalnim zdravljem, ovisnostima i wellnessom osmislila je radionice i kratke terapeutske razgovore koji će za posjetitelje njezinih koncerata biti besplatni.

Slično, ali na manjoj razini imala je i na turneji 2016. godine, a nakon pozitivnog feedbacka odlučila se omogućiti to svima koji dođu na njezin nastup.

“Upoznala sam ljude koji su na tim kratkim radionicama sa stručnjacima shvatili da imaju problem s ovinošću o alkoholu, ljude koji su shvatili da im treba pomoć psihologa i koji žele promijeniti svoj život. Vrlo mi je važno dati nešto zauzvrat svojim fanovima i koristiti svoj glas zne samo za pjevanje, nego i da pomognem ljudima”, rekla je Demi.

Otvoreno je pričala o svojoj borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama te depresiji, a o tom razdoblju svog života čak je snimila i kratki dokumentarac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti