Casey Affleck se povukao kao prezenter s 90. dodjele Oscara

Piše: Redakcija
Casey Affleck, glumac kojega su dvije članice filmske ekipe na jednom filmskom setu optužile za seksualno uznemiravanje, povukao se kao prezenter s dodjele nagrada Oscar 2018., objavila je u četvrtak glasnogovornica dodjele američke filmske nagrade, prenosi Hina.

Očekivalo se da će Affleck (42), koji je lani osvojio nagradu Oscar za najboljeg glumca za ulogu u filmu “Manchester by the Sea”, ove godine predati nagradu Oscar za najbolju glumicu, u skladu s tradicijom dodjele.  Affleckova glasnogovornica Mara Buxbaum potvrdila je da Affleck neće sudjelovati na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Američke filmske akademije, no odbila je bilo kakva daljnja objašnjenja.

Affleck, mlađi brat glumca i redatelja Bena Afflecka, osvojio je 2017. nagradu za najboljeg glumca u konkurenciji s Denzelom Washingtonom i Ryanom Goslingom. Osvojio je i Zlatni globus te brojne nagrade filmskih kritičara.

Tada je pobijedio uprkos tome što su se uoči dodjele pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje. Optužile su ga dvije članice filmske ekipe koja je s njim radila na jednom ranijem filmu, a optužbe su navodno riješene bez suda, nagodbom uz nepoznati iznos naknade. Affleckov odvjetnik tada je odbacio sve optužbe na račun Afflecka.

Slikovni rezultat za casey affleck

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti