Ryan Reynolds: 5 okrutnih, ali briljantnih šala na račun roditeljstva 

Piše: Redakcija

Ljubavna priča glumačkog para Ryan Reynoldsa i Blake Lively slovi za jednu od najljepših na holivudskom zvjezdanom nebu, a tajna njihovog skladnog petogodišnjeg braka u kojem su postali roditelji dvije djevojčice; dvogodišnje James i jednogodišnje Ines, zasigurno je i odličan smisao za humor. Naime, ne samo da se 40 – godišnji glumac konstatno šali na račun svoje slavne supruge, već zeza i svoju djecu, a u nastavku donosimo njegovih 5 okrutnih ali i zanimljivih šala na račun roditeljstva…

1. Nema ništa bolje nego pronaći 5 dolara u starom paru traperica ili otkriti kako smo supruga i ja dobili drugu kćer prije više od godinu.

2. Postati tata je najljepša stvar na svijetu. Ne uključujući sve predivne trenutke koje sam proveo solirajući bez njih kada sam uživao svu slobodu ovog svijeta.

 

3. Moja djeca su me jutros pokušala ugodno iznenaditi povodom mog rođendan i uspjeli su. Čuo sam ih kako se planiraju iskrasti iz našeg doma i započeti život negdje drugo.

4. Moja kćerka ima šest mjeseci i već crta! Objesio bih njezine radove na zid, ali iskreno, nikad nisam vidio ništa ružnije  u životu.

5. Kćerka je kihnula u moja usta u baš trenutku dok sam zijevao i činilo mi se kako je vraški ponosna na sebe! Joke’s on her. Ona je ta koja će me morati pokopati jednog dana.

 

Fotografije: Instagram

Pročitajte još