Jack White zabranio korištenje mobitela na koncertima: Niko mi više ne plješće zbog njih

Piše: Redakcija

Bivši frontmen White Stripesa i The RacountersaJack White (42), zabranio je korištenje mobitela na svojim koncertima. White je politiku isprobao na koncertima u SAD-u, a sad s novim materijalom stiže na nastupe u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Na njegovim službenim stranicama stoji kako će svaki posjetitelj koncerta dobiti svojevrsni sef za mobitel koji se može otključati samo izvan dvorane.

“Nikakvi uređaji za fotografiranje te snimanje video i audio sadržaja nisu dozvoljeni. Mislimo da ćete uživati u tome da ne gledate u svoje mobitele neko vrijeme i iskusite muziku i našu ljubav za nju uživo”, stoji u objavi. Također, svi koji žele objaviti nešto na društvenim mrežama mogu slobodno preuzeti sadržaj njihovog službenog fotografa.

White je više puta kritizirao ljude koji na koncertima gledaju samo u mobitele.

“Gubitak je vremena nastupati pred ljudima koji ne mogu ni pljeskati nakon pjesme jer u rukama imaju tu stvar s kojom se dopisuju s nekim, a u drugoj ruci im je vjerojatno piće”, rekao je White.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti