Gerard Butler nakon zajedničkog filma: 50 Cent je najljubazniji čovjek na svijetu

Piše: Redakcija
Iako se javnosti predstavlja kao “zločesti dečko”, reper 50 Cent zapravo je jako drag i simpatičan tip. Tako barem kaže Gerard Butler, koji je s njim upravo snimio film pa su se dobro upoznali.

“Totalni je džentlmen i užasno je duhovit. Dok smo snimali film pitao sam može li snimiti poruku za sina moje djevojke koji je slavio rođendan. Umjesto da mi kaže da ga pustim na miru i nikad mu se više ne obratim, odmah je pristao. Još je pitao voli li neke druge muzičare da ga i oni nazovu i čestitaju rođendan. Čak sam bio malo razočaran jer uopće nije zločesti dečko kakvim se predstavlja”, rekao je Butler, dodajući da je jedan od najljubaznijih ljudi koje je upoznao.

S 50 Centom snimio je akcijski film “Den of Thieves”, a čini se da su postali i prijatelji jer često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu.

Inače, 50 Cent, koji je prošle godine imao problema s novcem i proglasio je bankrot, ove godine stoji puno bolje finansijski. Naime, reper je potpuno zaboravio da je 2014. prihvatio Bitcoin kao sredstvo kupnje njegovog albuma “Animal Ambition”. Kako je kriptovaluta nevjerovatno porasla i dobila na vrijednosti, zaradio je osam miliona dolara.

“Tako sam ponosan na sebe”, napisao je skromni reper na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti