Faca i Adian iz “Sexa i grada” su ostarili: Ne skrivaju sijedu kosu

Piše: Redakcija

Iako se serija prestala snimati još prije 14 godina, glavni glumci „Sex i grada“ i danas privlače pažnju svojom pojavom. Obožavatelji kultne serije vole zaviriti u njihove privatne živote i saznati što se danas događa s njima.

Novije fotografije Chrisa Notha poznatijeg kao Face već su kružile internetom. Iako ima 62 godine i dalje osvaja svojim šarmom.

Ista priča je i s Johnom Corbettom, to jest Aidanom, još jedno velikom ljubavi romantične Carrie koju je uspješno utjelovila Sarah Jessica Parker.

Corbett će u svibnju proslaviti 57. rođendan, a pustio je i bradu brkove. Novi image dodatno je začinio i mini, okruglim naočalama zbog kojih možda izgleda i malo starije nego što je.

Profimedia, ADMedia

A sjećate li se Stevea, pravim imenom Davida Eigenberga? On je također prešao 50., tačnije, ima 53 godine, no poslije „Sexa i grada“, njegovi glumački angažmani nisu bili toliko primijećeni, osim uloge vatrogasca Christophera Herrmanna u NBC-jevoj seriji „Chicago Fire“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti